Työn ohessa on väkisinkin tutustunut mitä erikoisempiin tuotteisiin mitä maailmalta Suomeen rantautuu ja yksi niistä on ehdottomasti Argitalin aktivoitu vihreä savi joka on tarkoitus juoda. Tässä kohtaa hämmennys yleensä alkaa..

Vihreä savi on käytännössä luonnollinen mineraali- ja hivenainejauhe, pakkauksen suora lainaus: Luustolle, vatsalle, suolistolle, ilmavaivoihin, väsymykseen, paastoon ja detox-hoitojen yhteyteen. Lähes jokainen tietää että luonnossa eläimet syödä lupustavat savea/savista vettä, nyky cityihminen on vieraantunut tästä nerokkaasta konstailemattomasta luonnontuotteesta hyvin kauas. Kieltämättä itsekin ensimmäinen savilasi edessäni hieman huokailin että todellako tästä eteenpäin ryyppään aamuisin lasillisen savivettä huiviin ennen töihin lähtöä.. Onneksi tein niin! 

Olen ollut aina stressivatsainen, syön ja liikun välillä huonosti ja sitä mukaa pötsikin sitten välillä pullottaa kuin olisin syönyt ilmalaivakomppanian. Saven vaikutus kropassa on hämmästyttävä. Parina ensimmäisenä päivänä tuntuu että kroppa tyhjentää kaiken ylimääräisen, röyhtäyttää, vatsan turvotus häviää ja välillä voi päätäkin vähän särkeä, sitten olo pikku hiljaa tasoittuu, olo on paljon keveämpi ja pirteämpi! Olen itse ottanut savea kuuriluontoisesti, 500g pakkaus riittää kahdelle persoonalle useaksi viikoksi (tottahantoki käytin ensimmäisellä kertaa koe-eläimenä myös avopuolisoani joka hurahti savenjuontiin jopa itseänikin enemmän, nyt meillä lienee neljäs kuuri jo menossa).

Miten sitä sitten käytetään? Veteen sekoitetaan 1 tl savea ja sen annetaan levätä noin viisi minuuttia. Savi laskeutuu lasin pohjalle ja vain neste juodaan. Siinä se. Aluksi kannattaa kokeilla 3-4 viikon kuuria ja jos tuntuu siltä niin aikuinen voi juoda savea pienellä annostuksella (1/2 tl) vaikka päivittäin, parasta ennen päivääkään sillä ei ole. Savi on suositeltavaa juoda parin-kolmen tunnin varoajan kuluttua mahdollisen lääkkeenoton jälkeen (maahantuojan suositus). 

Tämän tuotteen testausta suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Miljoonat eläimet eivät voi olla väärässä.. 

savi1.jpg